Skip to main content
ExLibris
  • Subscribe by RSS
  • ExLibris Dev

    Courses appear in the GUI, but no docs or items display

    • Article Type: General
    • Product: Aleph
    • Product Version: 19.01

    Description:
    Please take a look at our V19 test instance of ABC course reserves. All courses appear to have been upgraded from ABC Production V18, but neither documents (xxx01 or xxx30) nor items are displaying in the GUI. I have checked the Oracle tables, and the docs themselves are there, as are the items. As per KB#16384-11953, I checked that the z13 count matches the doc count, and it does.

    Resolution:
    This is like KB 16384-7124.

    I see this in the abc30:

    z11_text .........$$aACG6519^^^^^^^^^^^^^00010001

    z11_text .........$$aAMH210^^^^^^^^^^^^^^00010001


    Of the 2856 abc30 CNO-S records:

    SQL> select count(*) from z11 where z11_rec_key like 'CNO-S%';

    COUNT(*)
    ----------
    2856


    All but two of them have the "00010001":

    SQL> select count(*) from z11 where z11_rec_key like 'CNO-S%' and z11_text like '%00010001';

    COUNT(*)
    ----------
    2854


    And I see this in the abc30 util f/4 doc:

    Reading doc : 010013147
    Info: Empty table /exlibris/19/cf/utf_files/exlibris/19/abc30/tab/tab_expand
    SID L $$aABC01-000013581-CHS3511-FOOKES^^^^^^0001
    NT1 L $$aCANNOT LEAVE LIBRARY
    FMT L BK
    LDR L 00565nam--22001817a-4500
    CNO L $$aCHS3511-FOOKES^^^^^^00010001 <---------------------
    ENTER DOC NUMBER :
    Reading doc : 010013148
    SID L $$aABC01-000569295-CHS3511-FOOKES^^^^^^0001
    NT1 L $$aCANNOT LEAVE LIBRARY
    FMT L BK
    LDR L 00565nam--22001817a-4500
    CNO L $$aCHS3511-FOOKES^^^^^^00010001 <-----------------------

    I believe that this happens when the UE step which adds the "0001" to the course number is run on records which already have it. Could it be that that happened at some point?

    After restoring the original xxx30 data and rerunning the UE kit steps 1012 and 1013 against it, the docs did NOT have the extra sequence number, but the ones linked directly to the item (professors' copies) (not through an xxx01 bib) still weren't showing up in the Doc list:

    ACG3401: one xxx01, one xxx30
    CHM2045-MUI: two xxx30

    Both the CNO and CNO-S z11's show only one doc (010022497) for course ACG3401:

    enter start z11 key (CCCCCAXXXXXXXXX)

    CNO-SLACG3401
    CNO LACG3401

    If there's another doc record which has a "CNO ACG3401" field, then it has no z11 CNO...

    Similarly, there are no z11 CNO's or CNO-S's for course CHM2045-MUI.

    [From site:]

    I cleared the utf_files and re-ran p_manage_05, and both xxx01 and xxx30 docs appeared under my courses. I had to run manage_07 to get rid of the "z13 is missing" error, but now everything is good.


    • Article last edited: 10/8/2013
    //doorbell.io feedback widged